-->

Sälens Högfjällshotell / Lägenheter

Nu börjar sportlovet 2018 att vara över och jag kan med all säkerhet säga att några fler än vi bodde på Sälens Högfjällshotell.

Högfjällshotellet-Sälen-Recension

Högfjällshotellet

Hotellet är "fint", ligger fint och hade grymt fin belysning kvällstid. Den rikliga snömängden gjorde sitt för att göra det ännu lite mer vintrigt.

Etagelägenhet-BRF-HögfjälletLägenheter-Högfjället

Lägenheter BRF Högfjället

Hon jag delar huslån med hade fixat/hyrt en etagelägenhet i BRF Högfjället som ligger vägg i vägg med själva hotellet. Lägenheten hade två badrum, bastu och allt annat man behövde men var lite sliten.

Även ski-out med lite vilja och fyra bäddar nere och bäddsoffa uppe för nr 5+6. Såg att dessa lägenheter säljs för närmare 4 miljoner...

Afterski-Högfjället

Restauranger & Afterski På Hotellet

Hotellet hade fina restauranger och helt OK afterski, kändes dock som den under sportlovet var mest för barnen.

Pianobaren en trappa upp hade en supersoft, lugn och romantisk miljö samt att man kunde äta lättare rätter där.

Ett par steg längre bort låg en sushi-restaurang som såg väldigt bra ut men sushin höll riktigt dålig kvalité, faktiskt aldrig ätit en fulare gjord sushi.. Riktigt besviken blev jag! :(

Lift-Högfjället-Lindvallen

Backarna Högfjället

Slalombackarna vid högfjället är rätt begränsade och hela området känns som gjort för barnfamiljer, väldigt lugnt och bra område att träna svängar och ankarlift i.

Man kan med tre transportliftar ta sig till Lindvallen (läs mer), det tar sin lilla tid dig och ännu längre tillbaka då man får staka sig på ett par ställen så BIL eller skidbuss är att rekommendera, tar 10 minuter max.

Så slutsummeringen blir att BRF lägenheterna är lite gamla och slitna men fungerar kanon och ligger perfekt om man har mindre barn som inte kräver större backar än de som finns utanför fönstret. På köpet får man ta del av hotellets service med trevlig personal.

Läs gärna mina andra inlägg taggade med #Slalom :).

0 Besökare har kommenterat :