-->

Åkte Med Petter Solberg & Johan Kristoffersson På Mantorp

Bankörning ÄR verkligen skitkul oavsett om man kör en 115 hästars Volkswagen UP! GTI eller en fyrhjulsdriven 310 hästar stark Golf R.

Jag finner fortfarande  tjusning i att få stämpla fullt ut på raksträckan men även att lära mig ta kurvor bättre och bättre samt att hitta de bästa bromspunkterna så att man kommer in mot apex precis lagom snabbt utan att tappa kontrollen och kan sedan kliva på gasen igen..

Läs gärna mer om detta intresse under taggen #Racing.

FixarFarsan-Petter-Solberg-Johan-Kristoffersson

Lärorikt & Skitkul Att Åka Med Proffs

Varje gång jag får chansen att åka med riktiga proffs så tar jag dem och igår hade jag verkligen chansen då både Petter Solberg och Johan Kristoffersson (båda dessa herrar har rallycrossvärldsmästare på sitt CV) medverkade på samma banracingevent som jag.

Johan Kristoffersson - UP! GTI

Först två varv med Johan Kristoffersson (världsmästere i rallycross 2017) i den helt nya GTI modellen VW UP! GTI som jag kommer recensera här på bloggen lite senare.  Grymt kul att få känna HUR mycket fortare bilen faktiskt går att köra, om man vågar och kan.. :)

Petter Solberg - Golf R

Andra rundan var med Petter Solberg i en Golf R (som även hade utrustats från fabrik med Performance Pack).

Petter har bl.a. två världsmästartitlar i rallycross och hade även galet många roliga historier att berätta från hans långa motorsportkarriär.

Ett par mycket roliga och snabba taxiresor runt Mantorp var det! Mer om de roliga bilarna jag fick förmånen att piska på banan kommer senare och du hittar dem som vanligt under arkivtaggen #Biltester.

0 Besökare har kommenterat :