-->

Grundläggande Vett Kring Cykelparkering - Är Detta OK?

Jag förundras ofta över hur jäkla dumma och respektlösa folk kan vara, ja detta gäller ÄVEN oss cyklister! ;)  Ska inte ta upp allt inom ämnet nu utan idag ska vi bara prata om det här med parkering av sin cykel i ett cykelställ.

Cykelställ-Pressa-In-Cykel

Lärde sig inte alla Mitt och Ditt?

På jobbet har vi ett state of the art cykelställ där det säkert får plats närmare 100 cyklar i två plan men ändå, ÄNDÅ så trycker vissa in sin cykel med en stor ful cykelväska på en plats där väskan inte riktigt får plats UTAN att klämma mot cykeln bredvid.

Säkert samma defekta människa som förra vintern hängde sina svettiga kläder på platsen rakt över min cykel så att den fick på sig allt droppande..

Stor-Cykelväska

Tänker En sak - Gör en annan

Första tanken var att ta ut cykeln i fråga, lägga ner den på golvet och ställa sig och HOPPA på den för att statuera vad jag tyckte om detta nonchalanta sätt men nä, sparkade istället in väskan så att min cykel fick plats att komma ut och gav mig av..

Man blir förundrad om folk ÄR dumma i hela huvudet eller om de bara har otur när de tänker, eller skiter de bara i andras prylar?

Läs gärna mina andra liknande inlägg under arkivtaggen #Cykel.

Berätta vad du spontant känner när du ser bilderna, alltid kul att höra hur ni vettiga människor tänker..

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Det känns ju spontant som ett icke-problem att du fick flytta väskan fyra cm för att få ut din guldklimp.

FixarFarsan sa...

Hade jag haft en sån stor cykelväska på sidan så hade jag INTE klämt in den så att den tog i någon annans cykel, när det finns minst 30-40 andra lediga platser..