Jag är en sån som tycker en utelunch för 100-110 riksdaler oftast inte är värd sitt pris. Skulle man sitta och äta i lugn å ro kanske den skulle kännas mer värd men vi äter och går tillbaka till kontoret relativt snabbt.
Italiensk Lasagne Var Bara Pasta
Om man dessutom får en riktigt dåligt gjord lasagne för sina pengar så blir man ännu mer less på dessa lunchkrogar.
Ovan lasagne är gjord på en Italiensk restaurang som normalt håller bra nivå men denna gång var lasagnen bara uppbyggd av klibbiga pastaplattor.
Alltid Bra Lasagne På Kaféet
Det roliga med lasagne är att en enklare sådan, på kontorets egna lilla kafé alltid har varit fullt ätbar och dessutom billigare. Så en dyr lunch betyder inte alltid bättre!
Men jag skulle lätt kunna tänka mig att börja äta en lunch-macka hemifrån ihop med lite keso istället för att gå ut och äta på dåliga och dyra lunchrestauranger som magen dessutom ofta protesterar av senare på kvällen. Dock tappar man den sociala biten med de få kollegor man har kvar, om inte de också börjar äta låda d.v.s.
Skippar man ute-lunchen under ett år kan man t.ex. köpa en ny #Cykel varje år för pengarna man kan lägga undan..
Vad anser du, är lunchrestauranger i Stockholm för dyra jämfört med vad de levererar?