-->

Trögt Vred På Glue Lock 2.0 - Löst!

Vredet på det smarta dörrlåset (mitt test av Glue Lock 2.0) har varit lite konstigt ett tag och blivit allt mer trögt.

Jag trodde först det var den gamla ytterdörren som krånglade men tog man nyckeln på utsidan och vred om så var låset hur lätt som helst att vrida om (fettar in kolv kontinuerligt just för att smartlåset inte ska få problem).

Öppna-Glue-Lock-Trögt-Vred-Glue-Lock-2.0-Uppdatering-2019

Konstruktionsfel På Vred

Så jag tog loss låset och skruvade upp det för att visuellt kunna hitta något fel eller något kugghjul som behöva smörjas upp.

Men jag hittade inget så jag drog iväg ett mail till deras support och det hela slutade med att jag fick ett nytt ersättningslås, som hade ett annat "double-tap" problem med vredet så nu är vi faktiskt inne på lås nummer tre av Glue Lock 2.0

Glue har grym support (som alltid), både smidig och snabb!

Glue-Wifi-2019

Annan WiFi Puck

Låset man köper 2019 är nästan identiskt med det gamla vi hade men WiFi pucken har en lite annorlunda lysdiod och plast så den lyser upp som ett "A" i mörkret.

Namnge-Glue-Lock

Konfigurera Glue Lock 2.0

När man byter lås så får man göra om konfigurationen i deras app men det är så sjukt pedagogiskt så det är bara kul. Jag valde att döpa om Ytterdörren till 2.1 och sedan till 2.2 just för att se i ungarnas app att de har rätt konfig.

Länkade till mitt fulla test av Glue Lock 2.0 i början av inlägget, men vill du läsa alla mina inlägg inom detta tema så rekommenderar jag min arkivtagg #SmartaHem istället.

0 Besökare har kommenterat :