-->

Du Vinner Hus/Garage + Bil För 1 Miljon - Vilken Bil Köper Du?

Gick förbi ovan hus en morgon och tyckte att huset, uppfarten samt den breda garagedörren såg så "komplett" ut att jag inte kunde låta bli att fundera vad som stod inne i garaget?

Kan ju vara så att garaget var till bredden fylld med ouppackade flyttkartonger och annan skit som borde ha sålts eller kastats för länge sedan, ELLER så var det kliniskt rent och i mitten stod en..

Vad Står i Ditt Dröm-Dubbelgarage

Vilken Bil För 1.000.000:-

Om man vinner hus, garage och så 1 miljon som man var "tvungen" att lägga på en bil som skulle stå där inne i garget, vad skulle man välja då?

Och för att göra det lite roligare eftersom garaget rymmet två bilar så är det ok att köpa TVÅ bilar för samma summa.. :)

Rear White Porsche 911 Carrera 3,2Side Profile Porsche 3.2 Carrera 80-tiesRecaro Race Seats Porsche 1985

Luftkyld 911 + Släp + Touareg

Jag hade nog personligen gått och köpt en gammal 911:a igen, även om jag tycker priserna på 80-90 tals elvor uppnått helt sanslösa nivåer.

Pratade med ägaren kring denna vita Carrera 3.2 som skulle vara ett bra utgångsobjekt för lite konbana och lek på banträffar eftersom den inte hade den där utställningslooken som min gamla hade, men denna vita skulle sättas ut för hiskliga 525.000:-. Den hade dock ett väldigt snyggt droppat stuk, clean utan någon vinge och fina schack-mönstrade skalstolar från Recaro som jag inte sett tidigare.

Läs gärna om min gamla silvriga Porsche Carrera 3.2 -86

Men för min vinstpeng så blir det alltså en gammal luftkyld 911:a i bruksskick, gärna redan lite ombyggd för bankörning. För resten av pengarna skaffar jag ett biltransportsläp, skaffar ett BE kort och så en dragbil i form av en sån här Touareg V6 med luftfjädring.

Men nu vill jag ju veta hur du hade spenderat din bilvinstmiljon?

3 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Håller med om Touaregen men skulle nog byta 911:an mot en toktrimmad supersjua! Typ denna: https://images.app.goo.gl/eDXCrBkDX8nsncwN6

//M

Anonym sa...

Blev nåt fel på länken..

Titta på denna istället!

https://youtu.be/Ew9754z0q8E

//M

FixarFarsan sa...

Om du köper en sådan SUPER7 så lovar jag att provköra den! Den verkar dock ha svårt att gå rakt fram? 😂