-->

Steam Har Stöd För PS4/XBOX Handkontroller

Är man PC-gamer så känner man till nerladdningsportalen Steam och som Windowsanvändare så känner man kanske också till att en XBOX360 handkontroller fungerar till nästan alla PC spel rakt av.

funkar-ps4-xbox360-kontroll-pc-spel

XBOX360 Till Windows = Bäst Support

Det som var nytt för mig var att Steam supportar bra många fler handkontroller, t.ex. har de stöd för alla Sony-tillverkade enheter till PS3 och PS4. Så har du en sådan liggandes och vill få lite bättre känsla i dina bilspel på PC så är det bara att jacka in kontrollern med sladd och du är igång.

Handkontroller-PS3-PC-Spelkonsol

Trådlös Handkontroller Till PC

Vill du köra trådlöst får du meka lite (ovan syns en trådlös PC/PS3 kontroller med USB-mottagare) och jag skulle personligen inte orka utan köpa en lagom lång kabel eftersom du troligen inte kommer lira alla spel med kontroller då hela grejen med PC-spelande är att man är snabbare med mus/tangentbord än med handkontroller.

Vill du ändå ha en trådlös kontroll till PC och vill göra det allra enklast för dig, köp en kontroller till XBOX One. Den kör vanlig bluetooth och har du redan stöd för det i PC'n så är det bara para ihop dem.

Det har faktiskt gått så långt att vissa Playstation-gamers som kör Fortnite skaffar mus och tangentbord till sin konsol för att kunna bli lika snabba på att bygga som en PC-Gamer..

Kör du eller någon hos dig PC-spel med handkontroller och i så fall vilken modell kör ni?

Läs gärna mer om mitt gamingintresse under #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :