-->

Välja Rätt Kap & Gersåg

Bra verktyg gör alla byggjobb roligare men behöver man köpa på sig precis alla verktyg egentligen?

En Kap & Gersåg är ett sådant verktyg som man k a n vara lite tveksam till för de flesta av oss (läs icke husägare) använder en sådan rätt få gånger på ett år men samtidigt, när man väl behöver snygga vinklar så är den nästan ett måste!

DeWalt Kap Gersåg

Det Blev en DeWalt

Ovan ser ni mitt inköp som jag faktiskt hade i kartong rätt länge innan jag packade upp den just för jag inte var säker att jag verkligen behövde den då BRF hade en exakt likadan lånesåg.

Spoiler: Flera DeWalt recensioner kommer snart under #Verktyg ;)

Billig Kap & Gersåg

Skippa Billiga Sågar Helt

Men i detta inlägg tänkte jag gaffla lite hur jag kom fram till min såg.

Jag började kolla på enklare "no name" sågar men de kändes så fruktansvärt rackliga och det sämsta man kan göra när man köper ett precisionsverktyg som kap&gersåg är att köpa en såg man inte kan lita på när det gäller vinklar, så mitt tips är att skippa de billigaste modellerna!!

Makita Kap&Gersåg

Makita Proffssåg

Sedan kollar man på stora proffsverktyg och de är på andra änden av skalan, helt onödigt stora klingor och köper du dessa betalar du dyrt för varje kap. Dessutom tar den en helsikes plats att förvara!

Ryobi Kap & Gersåg

Ett Bra Gersåg & Bord För <3000:-

För runt 3000:- får du en fin kap & gersåg på ett av våra stora byggvaruhus och ibland kör de kampanjer så att du även får ett bord till. Jag personligen sågar så lite och har ont om plats så jag prioriterar bort bordet.

Jag valde just DeWalt:en eftersom den tog extremt liten plats när man "vek" ihop den och för att den kändes proffsigt "tajt", den hade en smart "laser" och hade samma glidfunktion som ovan Ryobi (Ryobin hade ett lägre pris trots att bordet ingick).

Kolla gärna vad jag använde min såg till innan recensionen kommer ut, du hittar alla bygginläggen under taggen #61kvm.

2 Besökare har kommenterat :
bombastian sa...

Du skrev inte vilken såg du faktiskt valde förutom ”Dewalt”! :)

FixarFarsan sa...

https://fixarfarsan.se/2020/01/DeWALT-DSW774-test.html