-->

Måla Vägg Vitt - Dessa Penslar/Rollers Kör Jag Med

Jag tänkte gaffla lite om det här med att måla, målafärg och om hur man gör det så enkelt och bra som möjligt utan att tappa humöret.

Vilka Penslar Roller Måla Vägg

Vilka Penslar & Rollers

Först å främst, köp bra färg! Inget skräp som är tunt som kattpiss utan det ska vara drygt så att det täcker bra.

Därefter skaffar du lite olika storlekar på verktyg i form av penslar och rollers. Jag har alltid två olika rollers, en elementpensel för att sparmåla hörn snabbt och så en liten rund sak för precisionsmålning.

En kul sak när jag målar är att jag inte har färg på händerna, får jag färg torkar jag bort det direkt med en babyservett för att inte alla penslar å rollerskaft ska bli kladdiga att jobba med.. :D

Första Lagret Vitt VäggfärgBra Ljus Måla Vägg Vit

Starkt Ljus Från Sidan

Sedan som jag redan var inne på tidigare så spacklar jag ALLTID efter första lagret vitt för jag vet att det alltid syns skräp när man målat en gång, speciellt när vi pratar det oförlåtande vita.

Jag kör då ett mindre grovt spackel som är vitt för att slippa jobba ihjäl mig med att täcka över med ny färg.

Målad Vit Vägg Nytt Rum

Samma Vita Nyans På Väggar & Tak

Den som renoverat hela lägenheten hade sparat färgburkar på värmepannan så det var lätt att köpa samma färg och det råkade vara samma nyans på både tak och väggar så det var enkelt, jag gillar enkelt!

Nu börjar men se slutet på detta lilla extrarum och nu återstår bara lite golv, lister, bygga tröskel och så inreda med ny bra säng för ynglet att sova i, även om han helst inte gör det alls..

Läs gärna mer om detta jetespännande projekt under #61kvm.

0 Besökare har kommenterat :