Det är inte ofta jag skriver om matställen jag sponsrar med mina skattade pengar men efter mycket tjat från en kollega tog jag och lämnade Lapplandsorten Väsby för att ta mig till Farsta Strand och testa haket Bun Meet Bun.
Först Om Burgaren
Beställde en 200 grammare med ost och BBQ sås och trodde den skulle kännas enorm men tvärtom ville jag ha mer efter sista tuggan.
Burgaren är gjord av färsk, grovmald högrev som kocken trycker ut på stekbordet för att få en bra stekyta. I en 200g burgare sitter det två 100g burgare på varandra.
En klart mycket bättre smakupplevelse (en av de bästa burgarna jag ätit) än hos de stora snabbmatskedjorna där menypriserna är i samma nivåer som hos Bun Meet Bun.
Första Av Tre Bun's
Bun Meet Bun i Farsta Strand är den första av tre restauranger och ligger bara ett stenkast från där mitt allra första IT jobb låg.
Stället är litet men har en skön stil, klart värt att ta en liten omväg om man som jag bor i Lappland.
Jag tror jag arkiverar detta inlägg under arkivtaggen #Kök och tyckte denna passade bra denna annandag jul då folk normalt börjar tröttna på prinskorv å skinka..
Åh va gött. Blir nog burgare imorrn😁👍🏻