-->

Gaming-Skrivbord Av Spillbit Bänkskiva

Tonåringen har som ni vet ett litet nytt rum hos mig och för att maxa det så lovade jag att bygga ett specialbyggt skrivbord till den dator han spelar på..

Kapa Bänkskiva BauhausSkrivbord Av Spillbit Bänkskiva

Spillbitar Kan Vara Grymt Bra!

Mätte att skivan skulle vara 149 cm, inte en mm mer än så och åkte sedan för att leta om det fanns några lämpliga skivor på b-huset.

Hittade en grå bit bänkskiva som var inplastad och såg bra ut, messade en bild till sonen och fick tummen upp så den fick de såga till men dum som jag var så kontrollmätte jag inte att den verkligen blev exakt 149cm efter kapet.

Gaming Skrivbord Gaming-PC Mekaniskt TangentbordFastskruvad Skarvdosa Under Skrivbord

Tajt Men Sladdfritt

Flyttade över benen från gamla bordet och skulle skjuta dit bordet men det var tajt, nåt så in i helvete tajt och jag fattade inget.

Tills jag kontrollmätte och såg att den var 149,5 cm och inte 149 som jag bett om. Men men, med lite vilja och vaselin så åkte den på plats och det bästa är att inga saker kan ramla ner på sidorna nu.

Skruvade även fast skarvsladd under bordet och en kabelhållare så att man slipper högar av sladdar på golvet.

Läs gärna mer om rummet under #61kvm eller om det som sker på detta skrivbord under taggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :