Recension: 18V DeWALT Skruvdragare DCD708

Skulle säga att en liten, smidig, stark skruvdragare med två batterier är en hemmafixares allra bästa vän och därför skall jag idag skriva om DeWALT DCD708 som är just en sådan liten 18V maskin.

DeWALT-DCD708-Test

Plastväskan Innehåller

I plastväskan ingår själva skruvdragaren (DCD708), 2st 2Ah Lithium Ion batterier och en (DCB107) 1.25A laddare.

Skruvdragaren sitter som gjuten i handen och den gummiklädda ytan gör dessutom att man inte behöver hålla i den så hårt för att få bra grepp.

Den är liten, smidig, ergonomisk och stark (65Nm vridmoment).

Recension-DeWALT-DCD708

Kompakt + LED

Maskinen är väldigt kompakt med ett längdmått på endast 160mm och LED lampan lyser från foten och lyser även en stund efter att man ställt ifrån sig skruvmaskinen.

Motorn går att ställa i två hastigheter, 1 och 2 och detta sker via ett skjutvred på toppen, rotationsriktningen ändrar man med tummen eller pekfingret precis som på de flesta andra märken.

18V-Skruvdragare-Test-DeWALT

En Stark Liten Lättviktare

Vikten ligger på låga 1,1 kilo (utan batteri) så detta är en lätt, stark och smidig maskin med kolborstfri motor som jag hoppas kommer hålla länge för den är grym att skruva med!

Den lätta vikten i kombination med bra grepp var väldigt användbart när jag t.ex. bytte plasttak och stod på balkongräcket, på tå och sträckte mig upp för att nå att skruva i de sista takskruvarna. Just då tänkte jag på hur jäkla bra denna maskin var, liten, stark och lätt!

Se gärna vad den fått skruva mer under taggen #61kvm eller varför inte gå in och kika på alla andra inlägg jag taggat som #Verktyg.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->