-->

Test: Marshall Action 2 (Inte Bara Retro-Snygg!)

Jag ska vara ärlig och säga att jag hade fördomar om denna lilla Marshall Action 2 BT. Trodde man betalade dyrt för den snygga retrolooken och endast fick en medioker ljudupplevelse..

Recension Test Av Marshall Action 2 ][

Dyr Retro Design

Jag gillar retrolooken och hittade denna testprodukt lite billigare på mellandagsrean så det blev ett researchuppdrag för FixarFarsan.se.

Priserna varierar mellan 1600-2400:- för exakt samma Action 2 högtalare så om du tänkt köpa en egen, jämför noga för det finns galet många olika varianter av Marshall högtalare ute på marknaden men bara en som heter just Action 2.. ;)

Denna Action ][ har i alla fall Bluetooth 5.0 och väger 2,8 kg så den står stabilt där man ställer den och man behöver inte ha telefonen precis bredvid för att det ska fungera utan lagg.

Bra att veta är att just Action 2 INTE har batterier, vilket var precis det jag ville ha..

Test Marshall Action 2 BT Reglage Kvalité

Härliga Reglage

Vreden lyser härligt rött och känslan ÄR grymt bra HiFi-känsla i dem. När reglagen stått orörda ett tag tonas belysningen ner = SNYGGT!

Dessutom är det rätt skönt att kunna justera ljudet med vred när man står och lagar mat, utan att pilla på telefonen.

Inkopplingen är enkel, både via hederlig 3,5mm kabel eller via blåtand. Påslag kräver dock lite tålamod, håll den fjädrande strömspaken mot dig tills enheten startar, detta tar 2-3 sekunder.

Marshall Action II Högtalare Effekt

Mycket Effekt i Liten Låda

Högtalaren fyller ett normalstort kök med bra ljud och spelar frekvenser mellan 50–20,000 Hz.

En 30W förstärkare för basen (som ni ser är det en öppen baslåda) och två 15W förstärkare för de dubbla diskanterna (stereo).

Summering Marshall Action 2

Ljudet var klart bättre än jag trodde men hela högtalaren är mysig och passar perfekt som en kökshögtalare (speciellt i ett mörkt kök).

Känslan på hela högtalaren är härligt gedigen, också ett par snäpp bättre än jag trodde.

Den är enkel att använda, snygg att titta på och har riktigt bra ljudbild. Finns det inget negativt? Jo, kanske att priset är högre än på många andra likvärdiga högtalare med samma ljud.

Läs gärna liknande artiklar under arkivtaggen #HiFi.

0 Besökare har kommenterat :