-->

Ladda Ner Netflix/Viaplay På Gammal iPad

Ungarnas gamla iPad4 har legat oanvänd i flera år och jag tänkte därför rensa den från alla barnspel och även skapa ett nytt Apple ID till den för att ha den som filmspelare på balkongen i sommar..

Viaplay-Netflix-Kräver-Nyare-iOS

Fabriksåterställning Av iPad

Sagt å gjort, ett par minuter senare var den "blåst" och uppdaterad med senaste versionen av iOS som finns till iPad4 nämligen 10.3.3.

Försöker därefter ladda ner (notera, inloggad med nytt Apple ID) de välkända filmapparna men där tog det stopp, de krävde en nyare iOS version än den senaste för iPad4.. WTF tänkte jag här!?

Ladda-Ner-Äldre-Version-Av-Netflix-App

Google Är En Riktig VÄN!

Fick klura lite (läs fråga Google) och testade sedan att logga in i Apple App Store med ungarnas gamla Apple ID för jag vet att de laddat ner filmapparna förut och med deras konto låg de snyggt under "köpt".

När man klickade på dem där så fick man frågan om man ville ladda ner den absolut senast möjliga versionen, och det ville man ju!

Trasigt-Skal-iPad4

Ett Nytt Skal Sedan Är Vi Hemma!

När alla streamingappar var nerladdade från "köpt" fliken så loggade jag åter in med mitt nyskapade Apple ID som jag skapade just för denna iPad4 och kunde därefter fortsätta köra på de gamla nerladdade versionerna av bl.a. Netflix och Viaplay.

Så ibland lönar det sig att fråga Google innan man kastar ut den helt repfria och fullt fungerande gamla iPaden för att den "inte ens stödjer netflix" längre.

Läs gärna fler liknande inlägg under taggen #Apple.

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Tuuuuusen tack!!!! Jag köpte en refurbed billig iPad till min 4-åring, det visade sig att inga av de appar storebror har på sin iPad fungerade för hennes var för gammal. Jag googlade, snubblade över det här och nu fungerar hennes iPad tipptopp med samma appar!! Du räddade familjefriden 😂✨ //Tina