-->

Springa Uppför Hammarbybacken (25 Våningar/85 Höjdmeter)

Min minsta hade sett på ett Wahlgrens Värld avsnitt hur Pernilla piskades av sin PT att springa uppför Hammarbybacken, så det ville han göra och jag var snabb att säga att jag var PÅ!

Hammarbybacken-Löpträna-Klättra-Träning

Alla Stigar Går Till Toppen

Vi sprang/gick två gånger upp från parkeringen till toppen och valde två olika vägar av alla de många vägarna upp.

Han skulle ju såklart visa sig tuff och pratade om hur han skulle kuta sitt snabbaste upp hela vägen så vi tog den brantaste vägen rakt upp vid liftarna första gången och pulsen var nog nära max hos båda efter halva backen.. Sjukt pulshöjande aktivitet!

Enligt uppgift så är höjdskillnaden mellan parkering och toppen 85 meter och min telefon hade lagt till 50 våningar i hälsoappen efter två varv till toppen så det kan nog stämma med 85 meter.

Klättra-Springa-Hammarbybacken-Med-Barn-9-åring

Uppe på toppen blir man belönad av denna MAGISKA utsikt över hela vår hufvudstad och vi såg faktiskt hela vägen hem till Väsby eftersom förbifartsbygget byggt upp ett sådant berg vid "Ballast" i Bredden.

Från toppen startade också en massa fina MTB stigar ner, där en del av dessa var för rena downhillcyklar med branta stup/drops.

Denna typ av aktiviteter/påhitt gör jag mer än gärna med mina kids, lika jobbigt som skitkul! Arkiverar detta inlägg under #Motion där du hittar mer av samma typ av tugg.

0 Besökare har kommenterat :