Test: FrisbeeGolf/DiscGolf

När jag var liten kastade jag och några kompisar frisbeegolf men då med helt vanliga frisbees, nu 2020 har jag kört en 9-håls bana ett antal gånger och även skaffat "riktiga grejer".

Disc-golf-Driver

Billigt Startkit Med Tre-Discar

De säljer startkit med tre discgolf fresbees, en driver för långkast, en mid range för mellanlånga kast och så en putter som ser ur som en klassisk frisbee fast mindre.

testar-frisbee-golf-med-barn

Svårt Få Till Raka Långkast

Banornas längd varierar från 50-100 meter men PAR var 3 på alla nio hålen och jag kan säga att ju mer man tar i desto lättare sticker den iväg åt helt fel håll. Det bästa med discgolf-aktiviteten är att alla kan köra, alla är nästan lika kassa i början så det blir bara roligt.

disc-golf-recension

Pil Mot Nästa Bana

Man kastar mot denna typ av korg som har en gul ring i toppen så att den skall synas bättre. I botten på korgen ligger en pil som visar vilket håll du ska gå åt för att hitta nästa bana.

Discgolf är billigt och enkelt att komma igång med, alla kan köra och det ÄR roligt. Nackdelar finns, man blir lätt lite förbannad när discen sticker åt helt fel håll eller kysser ALLA träd som finns i skogen.. :D

0 Besökare har kommenterat :

 
-->