-->

Vågar Du Köpa Begagnad Robotgräsklippare?

Bilderna till detta inlägg har ett år på nacken nu men eftersom de flesta idag hittar till min blogg via sökorden Robotgräsklippare tyckte jag att det var dags att skriva ett sista inlägg om den.

Bagagnad-Gardena-R40Li-Salu

Köpa Begagnad Robotgräsklippare?

Sålde den förra sommaren och jag tänkte då på ifall jag själv skulle våga köpa en begagnad robotgräsklippare utan garanti med tanke på alla turer jag haft med trasiga exemplar..

Läs gärna mer i bloggarkivet under taggen #Gräsklippare.

Off Topic: Ser ni förresten vilken bil köpare kom med?!

Sälja-Robotgräsklippare-Begagnad-Garage

Bra Att Kunna Testa Innan Urkoppling

Men kikade man på min annons så ingick det en helt oöppnat kit för montering och robotklipparen som ingick i affären hade bara två år på nacken (då den tidigare fick batteripaj efter vintern) så han fick väldigt mycket robotgräsklippare för halva nypriset och dessutom ingick det ju även ett färdigt passande garage i dealen.

Läs mer om hur man bygger ett garage till robotgräsklipparen.

Så tillbaka till frågan i rubriken - JA, jag skulle ha vågat köpa dennna själv då den gick att testa på plats fullt ut före köp och man såg att den fungerade. Det är nästan ett säkrare köp än på nätet..

2 Besökare har kommenterat :
Kilroy sa...

Hej,
Du har möjligen inte en gammal R40LI liggande 😬
Behöver ett displaykort nämligen och det börjar bli dumt dyrt att köpa nya reservdelar till min gamla men i o f fullt dugliga maskin.


H Johan

FixarFarsan sa...

Hej Johan, har tyvärr inga delar kvar utan allt åkte på en gång!