-->

Furusund Värdshus - Ett Kallt, Varmt, Gott & Mysigt Ställe

Lite drygt två mil sydost om Norrtälje ligger den broanslutna ön Furusund och på dess östra del hittar man (fyrstjärniga hotellet) Furusund Värdshus som jag tänkte skriva ett par rader om ikväll..
Bastu-Furusunds-VärdshusHavsbad-Furusunds-Värdshus

Magnifik Placering

För det första, det absolut bästa med Furusund Värdshus är dess otroliga läge nära det öppna havet.

Egentligen börjar det redan på vägen dit och har du möjlighet undvik E18 och kör istället de små fina krokiga smala vägarna.
När du bokar din övernattning, se då även till att boka bastu/relax så att du kan värma dig när du kylt ner dig i det höstfriska havet.. :D
Precis utanför bastun går även farleden till/från värtahamnen och har du tur kan du få se ett gigantiskt fartyg på NÄRA håll, blir lite som att sitta och titta på en 75" TV i en liten husbil..
Restaurang-Furusunds-Värdshus

Mysig Miljö Att Äta Gott I

Restaurangen bjuder på riktigt hög mysfaktor oavsett tid på dygnet.

Kvällstid är belysningen ovanligt trevlig och vid frukosten kan man sitta ute på den inglasade terassdelen och lyssna på den sprakande kaminen. Man har även full insyn till köket och det som levereras därifrån höll riktigt bra nivå.

Säng-Rum-Furusunds-Värdshus

Påkostade Rum - Bra Sängar!

Rummet jag bodde i var tvådelat, soffa och tv i ett eget rum och sängen i det andra rummet.

Allt kändes påkostat på ett skärgårdsidylligt vis och som titeln redan inledde med, Furusund Värdshus bjöd på det mesta man kan önska sig, återstår bara för dig att ta med rätt sällskap så kan det faktiskt inte bli fel!

Läs gärna om fler liknande #Resor.
0 Besökare har kommenterat :