-->

Testar Multifunktionsskrivare Med Både Wi-Fi och AirPrint

Under Corona/Covid-19 så uppstår det då och då situationer när man behöver skriva ut en blankett, skriva under och scanna in, alltså sånt man tidigare kunde göra på kontoret..
Jag tröttnade på detta skriva-scanna-strul och beställde hem en Multifunktionsskrivare vid namn Brother-DCP-L2530DW.
Den kan inte bara scanna och skriva ut, den gör båda dessa saker via husets WiFi och har även stöd för direktutskrifter från din mobil (har dock endast testat apples Airprint).
Brother-DCP-L2530DW

Lightvariant Av Tonerkassett

Den fysiska installationen var enkel, montera bort lite plast och peta i tonern (en lightvariant av toner, gjord för "bara" 6-700 utskrifter).

Jag ville prompt ha en laserskrivare för att slippa kladdet med intorkat bläck när den stått oanvänd ett tag även om jag läst att de nya bläckstråleskrivarna skall vara ljusår bättre än de jag har erfarenhet av.
Installera-WiFi-Skrivare

Scanna Dokument över WiFi

Installation av Wifi var också enkel, man fick klicka en del när man matade in WiFi-lösenordet och den medföljande pappersbaserade snabbstartsguiden hoppade helt över denna bit så den var inte till någon hjälp alls.

Att använda skrivaren är även superlätt och att kunna skriva ut OCH scanna saker sladdlöst via WiFi är helt brutalt smidigt, samma sak när någon i huset får ett mail med en bilaga, bara slå på skrivaren och skriva ut direkt från mobilens mail.
Ger denna skrivare 5 av 5 eftersom priset på runt 1700:- inte var så farligt heller och den kommer verkligen underlätta covid-vardagen.
Jag var inte heller ensam om att köpa denna typ av multimaskin just nu, det fanns inte en enda butik i Stockholm som hade denna typ av skrivare på lager.. :D
Läs gärna mer liknande inlägg under arkivtaggen #IT.
0 Besökare har kommenterat :