-->

Recension: Escape Room (Riddle Room I Stockholm)

Jag fick ett "Escape Room" upplevelsepaket i farsdagspresent förra året och nu har jag och de minsta sönerna på 10 & 12år testat..
Barn-Ålder-Escape-Room

Riddle Room Passar Barn, Sa Bokningen

Ringde och bokade via telefon och helst hade jag velat ta prison break rummet men det var vattenskadat just nu så alternativ B var Riddle Room som enligt tips skulle passa barnens ålder.

Parkering-Escape-Room-Stockholm

Usla parkeringsmöjligheter

Riddle room låg på Karlbergsvägen 54 och ingången såg ut som en vanlig liten ingång till en "salong" eller liknande och redan när man skulle hitta parkering fick man börja leka detektiv, det tog minst 30 minuter att hitta en lagom stor lucka för lilla #Skodan.

Svårighetsgrad-Escape-Room

Svårighetsgrad & Hjälp

Man började utan några ledtrådar alls, utan vi fick bara veta att vi skulle leta efter ett halsband och när det lades i en korg vid dörren så skulle vi komma ut.

Om vi ville ha hjälp skulle vi trycka på en knapp och få en ledtråd skriven på en bildskärm. I början försökte vi på egen hand med allt eftersom så blev det allt tätare mellan hint-trycken, det var riktigt jäkla omöjligt att lista ut vad de ville att man skulle göra, eller i vilken ordning man skulle läsa siffror/koder man hittade..

Recension-Escape-Room

För Svårt & Lite För Många Kodlås!

4-5 olika kodlås skulle det hittas koder till och dessa tyckte jag var tråkigast, roligast var helt klart när ungarna hittade en vev och vevade med den i ett passande hål och en dörr öppnades till ett helt nytt rum..

Vi var alla tre lite lost i början innan vi började be om ledtrådar, när man sedan kom vidare så var det rätt kul men en timme gick väldigt fort för det var många små hinder på vägen till halsbandet..

Ger denna upplevelse 4 av 5, för ungarna har redan sagt att de vill testa ett annat rum och det inlägget kanske också hamnar under taggen #Event in the future..

0 Besökare har kommenterat :