-->

Besökare Nummer 5.000.000 Firas Med MagLite Tävling

Idag slog räkneverket som räknar antal besökare till FixarFarsan.se över från 4.999.999 till 5.000.000.
Även om dessa siffror kanske inte är så imponerande jämfört med populära youtubekanaler som ungarna slaviskt kollar på så är det ändå lite kul att bloggen via Google drar in mer trafik än någonsin.
Bloggen FixarFarsan.se Firar 5.000.000 Besök

"Kapten, Kasta Ut Allt Som Väger"

Mestadels är det riktigt gamla inlägg som Google på senare tid helt plötsligt väljer att ranka upp. Troligen beror detta på att jag under flera år optimerat html och java-koden så att allt ska ladda så fort det bara går..

Den del av kod som idag är absolut tyngst att ladda är Googles egen kod för annonserna som tyvärr är helt utanför min kontroll..

Tävling Vinn MagLite Inför Höstmörkret

Ge Bort En Snygg Mini MagLite Ficklampa

För att fira denna lilla milstolpe så tänkte jag köra en liten symbolisk tävling här på Bloggens Facebooksida där du skriver en kommentar och berättar vem du tror skulle uppskatta ovan lilla Mini Maglite bäst och varför? Glöm inte att pinga in personen i din kommentar..

Exempel på supersmörigt tävlingsbidrag:

Min syster Anna Svensson är en lysande vän och skulle behöva en lika lysande ficklampa nu när hon är ute och snubblar runt i höstmörkret med sin hundvalp..

Den kommentar/motivering som får flest antal likes vinner så se till att dela och tigg lite likes - Tävlingen avslutas fredagen den 8/10 klockan 21.00.

2 Besökare har kommenterat :
Petra sa...

Den söta lilla ficklampan skulle jag vilja ge mig själv.
På vårt sommarställe i skogen blir det bra mörkt att gå till toaletten i byggnade jämte. Jan inte räkna hur många gånger jag snubblat i mörkret. Men denna lilla ficklampa hade varit smidig att lysa upp dessa metrar till toaletten ��

FixarFarsan sa...

Låter som du verkligen behöver en ficklampa själv, prova skriv kommentaren på facebookinlägget (se instruktionerna) och se till att få många likes på den så kanske du vinner :D