-->

Är Apple Watch 7 Så Mycket Bättre Än SE?

Snart har undertecknad varit flitig användare av Apple Watch 7 i ett år och jag tänkte ta upp en sak som jag själv funderade på inför köpet..
Kan den dyrare modellen av Apple Watch 7 användas för att kolla sin hälsa eftersom bara den har apparna EKG och mätning av syrenivå?
Korta svaret till detta är NEJ, totalt trams att för den skull betala det högre priset, men..
Värd-Pengarna-Apple-Watch-7-vs-SE

Ingen Riktig Hjärtdoktor

Det är bara den dyrare modellen som kommer med den största skärmen på 45mm och jag som börjar bli till åren uppskattar att skärmen är så stor som möjligt. Den skall även vara mer dammtålig än sitt billigare SE-syskon.

Varför jag dissar EKG totalt är att den måste tas manuellt, d.v.s. har du extraslag eller liknande så får du inga larm om du inte manuellt tar ett EKG. Sen är både EKG och syremätning känsliga för hur bra armbandet sitter på handleden eller om du är svettig..
Jag tycker pulsmätning räcker bra (finns även på Series 3 och SE), den matar hälsoappen automatiskt och har du klockan på dygnet runt ser du hur vilopulsen är även på natten.
Apple-Watch-7-Laddning

Snabbare Laddning

En annan sak som är riktigt bra på den dyraste modellen är att laddningen är riktigt snabb, upp till 33% snabbare än föregående Series 6. Dock hittar jag inga uppgifter om hur SE modellen laddar.

En sak som däremot hade varit trevligt vore att kunna ladda klockan på en standardplatta för trådlös laddning.
Så, summeringen blir att den dyrare modellen ändå är värd sitt pris men köp den inte i tron att du kommer ha en doktor med dig jämt, de funktionerna kan man leva utan!
Kommer skriva om fler roliga funktioner i denna smarta pryl lite längre fram. Du hittar dem sen under arkivtaggen #Apple.
0 Besökare har kommenterat :