-->

Slitigt Att Välja & Släpa Hem Klinker & Ny Badrumsinredning

Det här med att åka runt i massa affärer och känna och klämma på kakel och klinker är inte min grej!
Svart-Klinker-Stora-Små-Plattor

Klämma Och Känna Före Köp

Man måste känna på saker innan man bestämmer sig men jag gjorde som så att jag besökte först ett “dyrt” snobbställe och kände och klämde, sedan åkte jag till Bauhaus och beställde och köpte allt.

Kände nämligen ingen större skillnad på 1000:-/kvm och 300:-/kvm eller badrumsskåp för 20’ kontra 7’.

Beställa-Hemkörning

Svarta Prylar Är Dyrare

Klinker fick jag beställa hem, gick skitsmidigt men ändå ett slit att bära in alla plattor för jag tog två olika uppsättningar och de större var 60x60 cm. Till mitt försvar så var jag inte svag för jag var lat, min cellgiftsbehandling avslutades bara ett par månader innan så det blev inget kutande i affärer..

Allt det andra släpade jag hem med mellansonen som hjälpte sin klena pappa att slita.

Ni ser på nedan bild att jag kör Svart/Vitt även i badrummet och allt som är svart kostar mer – Blandare speciellt kostar ofta mycket mer när man väljer den syndiga kulören men det är ändå värt det! Jag snålar hellre på billigare klinker än det svarta (guldet).
Släpa-Hem-Badrumsinredning

Alla Badrumsprylar Står Och Väntar

När allt stod hemma utanför nya badrummet kunde jag nästan pusta ut, nu var det upp till VVS-killarna att sätta dit allt. Det saknade lite småsaker som jag fick köpa efteråt men jag skulle ändå tillbaka med klinker och kakel som blev över så det gjorde inget.

Följ gärna avslutningen under #Radhus, det är nära nu!
0 Besökare har kommenterat :