-->

Summerar (blogg)året 2022

Då var det dags igen att göra slut med ett år som varit, göra bokslut och summera, blicka tillbaka och reflektera.. Eller så skiter man i detta årliga trams och BARA blickar framåt?
Resor-2022-Europa

Bloggåret 2022

För mig personligen OCH bloggen FixarFarsan.se har 2022 varit ett lite konstigt år, ta t.ex. faktumet att jag inte publicerat ett enda biltest? Dessa inlägg som tidigare varit något av en kärnverksamhet och som iaf gett mig mycket nöje? Lite tråkigt är det men jag har helt enkelt tappat lusten att lägga ner tid runt dem och så har mitt nya dagjobb även tagit så mycket mer energi att jag helt enkelt inte orkat.

Hade bloggen varit en reseblogg så hade jag haft en hel del material till sådana inlägg då det under 2022 blev en hel del olika utlandsresor och andra dagsturer på hemmaplan, men jag besparar er dessa!

Det som istället har varit mycket på “tapeten” i år är renoveringen av skolådan (#radhuset) som faktiskt börjar bli klar på utsidan nu och jag har även börjat bli klar med undervåningen inomhus men detta återkommer jag till under våren 2023.

Mest Lästa Inlägg 2022

Det mest lästa inlägget under 2022 har varit det om DSG problem vilket är det näst mest lästa inlägget sedan starten 2009. Lite roligt att dessa gamla inlägg fortfarande genererar så mycket trafik!!

Djupt-Om-Livet

Bara Hobbyverksamhet Framöver

En annan sak som hände under 2022 var att jag lade ner företaget som fanns kring bloggen för att slippa allt vad bokföring heter, en sak som stressat mig och nedläggningen kändes/känns helt rätt!

Under 2022 har jag också försökt fokusera på det som GER mig själv energi och det blev därför mycket fokus på träning, kost och att må bra.

En annan sak jag också lärt mig under 2022 är att livet är lite som kortspelet vändtia, man vet aldrig hur ett parti slutar trots att man sitter med en topp-notch-hand som ovan.

Så, min slutkläm blir att man ska göra det som känns rätt i magen just precis nu, säga det man känner och fokusera framåt, med det sagt så kanske vi ses under 2023 också!

0 Besökare har kommenterat :