-->

Renoverat FuruTrappan Svart (Efter/Före Bilder)

För några år sedan hade jag nog spammat bloggen med minst 10 inlägg om olika faser i denna typ av (rätt tröttande) renovering av trappa, men nu får ni bara ETT tunt inlägg med efter/före bilder.
Trappa-Efter-SvartTrappan-Före-Furu-Brun-Filtmatta

Efter/Före Bilder På Furutrappan

Att renovera trappa är inte svårt med det är JOBBIGT och pilligt om man har smal spalje som jag har, det är sjukt många ställen som skall slipas och målas.

Bredspacklade även väggen (väv) och målade den vit, resten blev svart och jag köpte både bra grundfärg för golv och bra slutfärg som täckte bra.

Monter-Filtmatta-Trappsteg

Limmade På Ny Svart Nålfiltsmatta

Ungarna ville ha mjuk matta i trappan och därför slet jag bort den gamla bruna innan jag började slipa och måla så att jag kunde komma åt och få på bra grundfärg på stegens kanter där slitaget är störst.

När trappan var helt svartmålad köpte jag en burk mattlim och ny svart nålfiltsmatta som jag skar till och klistrade på. Skitkul moment som tog två timmar men jäklar vilken skillnad när mattan åkt på.

Svart filtmatta i en trappa där det bor massa slöa tonåringar som bär mat upp till sina rum är dock inte att rekommendera.. all skit syns på svart tyvärr men det är skitsnyggt när det är städat!

Läs gärna mer om radhuset under taggen som heter #radhus.

0 Besökare har kommenterat :