-->

Test: Yamaha XJS 600 ABS 2012

Fick möjligheten att köra denna Yamaha XJS 600 från 2012 och tänkte svamla lite om den nu.
Rent utseendemässigt så liknar den min ER6n som jag övade på men XJS har en radfyra på 57 kW.
test-yamaha-xjs-600YAMAHA-XJ6-ABS-2012

Tail Tidy Är Ett Måste

Detta exemplar var dåligt underhållet och helt original. Hade detta varit min hoj hade jag flyttat upp skylt och blinkers innan du hann läsa klart detta inlägg – Horribelt som det ser ut original!

Stuket är ändå bra (bortsett från skylten bak) och körställningen var bra men en 600cc är nästan lika tung som en 900cc men du får inte alls samma klipp så, öva på denna och skaffa dig något lite maffigare direkt efter – Om du har Ekonomin d.v.s. för dessa 600cc är snorbilliga att äga och går alltid att sälja för samma pengar nästan, så länge du underhåller dem!
Läs gärna mina andra #HojTester, kommer försöka testa mina drömhojar under 2024 och publicera där!
0 Besökare har kommenterat :