-->

Test: Sudio E3 (In-Ear Hörlurar med Hybrid ANC)

Sudio släppte nyligen sina nya in-ear hörlurar med brusreducering och dessa har jag nu fått testa ett par veckor i olika miljöer.
Jag har normalt mina Airpods Pro Gen 1 i öronen hela dagarna och använder dom till allt från musik, poddar och telefon.
Med det sagt så kommer jag att jämföra Sudios E3 med mina Airpods för på pappret har de samma funktioner även om Apple tar mer än dubbelt så mycket för sina lurar.
sudio-e3-test-fixarfarsan

Storlek / Passform

Sudio E3 är något större och klumpigare än mina airpods men de har ändå en bra design och sitter bra.

Gummiplupparna kan man byta ut mot mindre eller större men mina öron gillade de som satt på från fabrik.

Brusreducering

Brusreduceringen eller “hybrid ANC” som det står på Sudios hemsida fungerar MINST lika bra som i mina Airpods och det är ett bra betyg.

Kan vara så att de t.om. är lite starkare och fungerar riktigt bra i ett öppet landskap eller i kollektivtrafiken. På gymmet dämpar de helt gymmets egen musik utan att du måste ha svinhög musik på.

Kontroller

När lurarna sitter i örat kan du slå på och av ANC, byta låt och pausa enkelt genom att toucha lurarnas metalldel. Detta fungerade också riktigt bra och har inget att klaga på.

Ljud

Även ljudet är i klass med Airpods Pro (iaf de slitna gen 1 som jag har). Har lyssnat mycket på hiphop med tung bas, hårdrock och såklart haft dom till poddar och teamsmöten. Sudio har alltid varit vassa på ljud och E3 är inget undantag.

brusreducering-in-ear-hörlurar

Laddning och Batteritid

Batteritiden är också bra och de håller en hel arbetsdag om man kanske stoppar ner dom ett par gånger så de får ladda lite under lunch och fikaraster.

Fodralet laddas enklast genom att du ställer den på en laddplatta eller så kopplar du in den korta lilla USB-C sladden som följer med.

Summering

Det mesta är bättre än väntat, men på en punkt når de inte i närheten av mina Airpods pro och det är hur smidigt Apples lurar ansluter mot iPhone så fort man tar upp dom ur sitt fodral.

På denna “uppkopplingspunkt” har mina Sudio E3 missat ett par gånger och då får man glömma lurarna i telefonens blåtandsmeny och ansluta igen. Detta händer oftast när man kanske lägger lurarna på bordet och stoppar sedan tillbaka dom i örat, lägger man i dom i sitt fodral och tar upp så fungerar det oftast bra.

Trots denna lilla “miss” så är Sudio E3 ett riktigt bra köp och jag har inte saknat mina Airpods så mycket under testperioden..

Pris & Rabattkod

Listpriset för ett par Sudio E3 är 1199:- hos Sudio.com men ange gärna FixarFarsan152024 så får ni –15% rabatt. De finns i “hudfärg” och svart.
Läs gärna mina andra liknande tester under arkivtaggen #HiFi.
0 Besökare har kommenterat :