-->

KWAK - Perfekt Till Villaägaren

Mitt i all virtuell socialism (eller det är kanske är nåt helt annat?) så är det ibland skönt att bläddra i en riktig papperstidning och ta en väldigt icke virtuell öl till det.

Ladda-Elbil-Egna-Solceller-1000mil-år

Ikväll blev det två winners, KWAK åkte verkligen inte ner i vasken och tidningen Villaägaren var fullproppad med intressant läsning.

T.ex. ett inspirerande inslag om solenergi och speciellt ovan fras tyckte jag var lite extra "laddad". Vi åker mindre än 1000 mil per år med båda bilarna, tänk om man kunde köra ena på el och ladda den med egentillverkad sol-el.. tar en klunk till den tanken!

Tapeter-Villaägarna

Ett par sidor senare en massa kul tapeter, cool fondvägg i gillestugan eller tv/spelrummet.. Hos oss hade inte den uppställda inredningen funderat dock, bordet hade välts och locket till skivspelaren hade någon satt sig på så det knäcktes bakåt.. japp, har tre ibland helt hopplösa vildar, eller EN totalt hopplös (fast han hoppar överallt) och två som börjar kamma till sig lite då och då. En KWAK på den!

Vinterförvara-Båt-Tillfälligt-Bygglov

Sedan följer ett intressant uppslag om en snubbe som fått flytta på sin uppställda båt eftersom grannarna klagade.. trots att han verkar bo mycket större än vi och hade sin trailer på sin egna tomt.. Hmm!

Hade ingen aning om att en uppställd båt, bil, husbil eller husvagn i vissa delar av Sverige kräver ett tillfälligt bygglov..

En stor Klunk på den?!

KWAK-Belgiskt-Öl

En ovanligt välfylld Villaägare och en ovanligt unik och välsmakande Belgisk ÖL är nu slut, det är jag med förresten efter två dagars tok-jobbade-som-förkyld. Så godnatt gott folk, var ni än befinner er! :)

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Åh vad roligt att läsa, vi som gör Villaägaren tackar ödmjukast!
Mvh
Lotte, chefredaktör

FixarFarsan sa...

Vassego! Kul att ni hittade mitt inlägg om er! :)