-->

Tävling - Vinn Presentkort På Bilreservdelar

Jag lovade återkomma med info om tävlingen ("Mars-tävlingen") så här kommer därför info om hur du kan vinna presentkortet på 500:- som ligger här på mitt bord.

Tävling-Vinn-Presentkort-Mekanika

Presentkort Till Vad?

Presentkortet på 500:- gäller hos bilreservdelssiten Mekanika som jag beställde Polon's Bosch torkarblad från (läs mer här) men du kan såklart använda det till andra bildelar än torkarblad.

Enda kravet är att du nyttjar hela presentkortet under ett helt köp eftersom det inte kan delas upp.

Exempel-Mekanika-Tävling

Hur Tävlar Man?

Jag kommer bädda in en och annan Alfapet-bricka i mina blogginlägg under Mars månad, totalt SJU stycken brickor och varje bricka eller bokstav har ju en liten siffra på sig. Addera ihop dessa sju små siffror till en totalsumma.

Hur Vinner Man?

Jag kommer publicera den sista "spelbrickan", alltså bricka nr 7 på bloggens Facebooksida och alla ni som gillar den sidan är kvalificerade att medverka i tävlingen.

När du ser bild nummer 7 i ditt eget facebookflöde skall du vara snabb och kommentera just den bilden med din totalsumma. Den första av er facebookföljare som har lämnat rätt svar vinner presentkortet som skickas omgående via mail.

Så alla sju brickor måste vara publicerade och även om du kan lista ut ordet och räkna ut summan på nåt genialiskt sätt i förväg så får du gott vänta till bricka nummer 7 dyker upp.. ;)

Bokstav1-Mekanika500-Tävling

Spelbricka 1 av 7

För att sätta stenen i rullning så kommer här spelbricka nummer ETT och jag önskar alla er grymma läsare lycka till!

Tävlingen avslutad 2016-06-19

Jag väljer att avsluta denna tävling eftersom rätt svar fortfarande inte har kommit in. Presentkortet finns dock kvar och kommer tävlas ut på bloggens facebooksida (länk) inom kort..

0 Besökare har kommenterat :