-->

Stockholm Triathlon + Music Run 2017

I helgen som var (vet, ligger lite efter) så var det Stockholm Triathlon och de två äldre sönernas fotbollslag inklusive deras föräldrar var funktionärer på detta event, precis som under triathlon 2016.

Stockholm-Triathlon-2017-Cykling

Cykling + Hamngatan

Jag stod själv på Hamngatan under hela Lördagen och stoppade fotgängare från att bli påkörda vid hamngatan när herr och dameliten cyklade förbi på sina Triathloncyklar.

Damerna var snabba men herrarna körde ändå bra mycket snabbare och hårdare i den skarpa svängen och hade inte mer än runt 10 centimeter mellan styret och kravallstängslet..

De flesta fotgängare förstod men sen fanns det en "klick" som inte kunde acceptera att D E R A S vägar spärrades av..

5km-Music-Run-Löpning

Music Run - 5km Vid Universitetet

Direkt efter Stockholm Triathlon 2017 var det dags att ta tuben till universitetet och byta om till löpartröja med Music Run 2017 logga på.

Music-Run-FixarFarsan

5 km Musik

Loppets varje kilometer var en egen musikstil och överallt stod högtalare och DJ's för att täcka in hela loppet med musik.

Hade lovat minsta grabben (son3 på 6år) att GÅ med honom ifall han inte orkade springa hela loppet. Son2 hade haft fotbollscup under dagen och orkade inte heller kuta hela vägen så jag joggade lite fram och tillbaka för att hålla igång pumpen.

Trevlig miljö, mycket trevliga funktionärer, trevligt med musik..

RedBull-Volvo-Sugga

Red Bull Volvo Sugga TP21

I sista böjen till målet stod en cool gammal Volvo Sugga TP21 från 1957 som Red Bull hade byggt om till sin reklampelare.

Bilen hade renoverats och byggts om till DJ-bås och fått ett stabilt chassi från en Ford F350 och rejäla däck. Riktigt ball kärra!

Music-Run-2017Music-Run-2017-Klättervägg

Music Run 2017 Avslutades Med Koncert

I målområdet kunde man äta mat från en massa food trucks medan man lyssnade på musiken från stora scenen.

Ungarna kunde även klättra på klätterväggar, spela pingis, kolla på bounce som hoppade studsmatta eller tävla i roddmaskin, ja om de inte ville stå och lyssna vid scenen.

En soft stämning men det blev snabbt kallt när solen gick ner och man som löpare bara hade short och en svettig T-shirt på sig.

På Söndagen var benen rätt sega efter ett ha stått en heldag och sedan kut-gått en halvmil men #Motion sägs vara bra så.. ;)

0 Besökare har kommenterat :