-->

Test: Honda Shadow 750 (Som Gått 13000mil)

Detta #Hojtest ägde rum nyligen på Lanzarote och jag erkänner att det var sjukt härligt att stilla sin hoj-tarm lite när ens egen hoj stod uppallad hemma i garaget med batteriladdaren inkopplad..
test-honda-shadow-750drive-honda-shadow-740-with-130000-km

Honda Shadow 750

Honda Shadow 750 är en rätt stor och klumpig pjäs men har bara 45 hästkrafter och reggas som en A2. Den låga effekten störde dock inte så mycket då jag mestadels körde i farter under 80km/h runt vulkanön.

Komforten var dock hög och körställningen väldigt avslappnad. Passagerare satt också väldigt bekvämt då denna hade ett ryggstöd.

13000 mil på mätaren märktes väl på sladdriga dämpare samt ålande styrning och ventilerna hade nog inte heller justerats på länge då motorbroms i branta utförsbackar resulterade i häftiga avgasknallar.

Skulle Jag Vilja Äga En Själv?

Ja, kanske men då skulle den få vara väldigt billig i inköp, knappt kosta någon försäkring och få vara som en andra eller tredjehoj i garaget. För jag menar, ibland VILL man ju faktiskt känna på lite acceleration och även attackera kurvor och då glänser inte denna cruiser alls..  Men som en lugn andra eller tredjehoj, ja why not!

0 Besökare har kommenterat :