-->

Inköp Tapet och Tömning Hall

Under ett par dagar har vi skissat och funderat hur vi vill ha hallen och väggarna har växlat mellan släta vita, panelskivor och nu till slut har vi bestämt oss för en Rusta tapet som vi tyckte passade bra i hallen.

Halltapet

Idag var vi en snabb vända på Bauhaus och köpte mer färg till gröna väggen (sambon är inte nöjd med att easy cover skiftar i nyans på vissa ställen = mer färg ska på). Passade även på att köpa en 10L burk med väggspackel för att dölja vävstrukturen innan tapeten kan sättas upp.

På IKEA slog vi hastighetsrekord, in – leta bland hyllor – ut till bilen på 25 minuter och då hann vi med en kaffe å bulle för 10:- också!

Rusta Tapet

Det vi skulle ha var det mest akuta, två hatthyllor och skoställ. Tanken med dessa är att ungar och vuxna ska ha samma möbler men på olika höjder. Ska bli kul å se om det fungerar i praktiken – att minimänniskorna verkligen hänger upp sina kläder.

IKEA Inköp

De befintliga garderoberna vi har i hallen har Sambon rensat ut och tömt på allt skräp och intryckta saker. Hon hittade en hel del saker som vi letat efter så en rensning då och då är bra på flera sätt.

0 Besökare har kommenterat :