-->

Montering av Lundbergs Elementskydd

Det blev ett färdigt elementskydd eftersom jag hittade ett som inte hade varken rotting eller rutnät utan moderna liggande ribbor.

Lundbergs-Elementskydd-Liggande-Ribbor

Elementskydd-Hall

Först Slutresultatet

Denna såg exakt ut som jag skulle byggt själv så det var inte mycket att tänka på. Skapligt dyrt men värt pengarna så här med facit i hand (eller snarare på bild). Fönsterbrädan som ligger över är också tillverkad av Lundbergs så den går i samma stil och har samma bredd. Längst ner på sidan så ser du hur elementskyddet ser ut 6 år senare.

Montering-Lundbergs-Elementskydd

Elementskydd-Hall-Nedre-Fästen

Hur-Fäster-Man-Elementskydd-Lundbergs

Lundbergs Monteringskit

Köpte även ett kit för montering och fronten kan man därför lyfta av enkelt om man vill dammsuga bakom. Satte även upp en vit bräda i änden så man slapp se in där. Lundbergs hade egna sidostycken också men deras mått passade inte hos oss. Skulle blivit för brett.

Fästa-Elementskydd-Gipsvägg

Gipsexpander-Tång

Närbild-Elementskydd-Konsol

Hänga Upp Elementskyddet

Satte upp tre stycken träkonsoler för fönsterbrädan över Elementet. Även dessa Lundbergs. De fick kapas i änden (framkanten) som sitter under fönsterbrädan eftersom elementskyddet inte fick plats annars.

Fäste dem riktigt rejält med stora expanderpluggar (notera olika längd på bultarna) eftersom elementskyddet bly! Expandertången är grym, fattar inte att jag inte köpte en sån långt tidigare.

Kvalité-Lundbergs-Elementskydd

Kvalité? Update Efter 6 År

6 år efter monteringen så ser elementskyddet fortfarande skapligt fräscht ut och färgen har bara skavts av lite i fönsterbrädans framkant trots att trafiken är livlig i hallen och att alla krokar normalt är fulla med väskor och annat..

Läs gärna mer om rummet i mitt bloggarkiv under taggen #Hall.

4 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Utan tvekan det snyggast elementskyddet jag nånsin sett! Man har ju sett många fula i sina dar... Shiit vad du är effektiv och vad du bloggar! Jag trivs här :)

FixarFarsan sa...

Ja, visst var den stilren. Ingen rotting så långt ögat kan nå eller rutnät.. Bra att du trivs, säg nu åt alla som du känner och hälsa på här :)

Hanna sa...

Haha bäst jag lägger dig som favoritlänk på min blogg då!

FixarFarsan sa...

Man tackar och bugar :) Promota gärna din Kreativa blogg under "Read Me" den läsas av i stort sett alla som kommer hit..