-->

Sista Rycket i Hallen Med Smådetaljer

Nu är jag inne på slutspurten och hade det varit Arga snickaren hade man hört sån glad trallig musik när allt faller på plats. Hos mig förgyller Bandit min tillvaro men annars är det likt, saker faller på plats.

Satte upp en ny kabelränna för golvvärmens elkablar. Den som suttit där sedan 1990 var för liten och har aldrig gått att stänga.

Hallen 002Hallen 003

Målade räcket en fjärde gång och NU äntligen blev det bra. Bävar lite för när vis ska måla resten av trappan. Köpte en ny dyrare lackpensel idag och med den gick målningen lättare så med den kanske resten av trappan går som en dans..

Hallen 008

Satte upp lite extra krokar på räcket när det hade torkat. Extra krokar är aldrig fel – Kommer nog vara den som använder dom mest, hänga av sig lite snabbt..

Hallen 022

Satte in alla hyllorna i garderoben. Hade varit roligare att fått fixa till hängarna för stövlarna men det får duga så länge. När de väl hänger sen får det plats 4 par stövlar på en “hylla” då man hänger dom lite på olika höjd.

Hallen 025Hallen 024

Letade fram en slatt väggfärg och bättrade på den eftersom jag slabbat lite när jag målade furulisten mellan våningarna.

Hallen 016

Hängde tillbaka ledstängerna och målade den två gånger på plats. Totalt fyra gånger strök jag dem för att få dom helt jämna och fina.

Hallen 033

Elkontakter och lock sattes tillbaka på plats efter att väggen målats i den knallgröna färgen en gång till.

Hallen 004

Flera sockellister fick kapas till och byta plats eftersom valvet försvann. Slipade och målade dem två gånger och skruvade tillbaka.

Nu väntar en förskräcklig röra på köksbordet och i garaget. Under ett projekt lägger jag ifrån mig alla pennor och måttband. Hade jag inte haft 5-6 olika måttband hade det inte gått. Sen när man e klar med sitt projekt sorterar man upp verktygen och hittar allt igen.

Hallen 021

Ytterdörren måste målas, den är rent ut sagt äcklig nu när allt annat är nymålat så den får jag ta någon kväll. Ska sätta ihop ett par före och efter bilder nu som avslutning till Hallprojektet.

0 Besökare har kommenterat :