Test: LEGO Batman På PS3

Första gången jag hörde att LEGO börjat göra filmer och spel fnös jag och tyckte att dom ska hålla sig till de som är bäst på, att bygga kreativa LEGO byggsatser.

Idag tycker jag lite annorlunda. Byggsatserna är fortfarande LEGO’s bästa produkter men jag måste erkänna att Batman, the video game på PS3:an tillsammans med nästan-5-åringen är riktigt skoj. Spelet är från 7år och visst är det lite våld i spelet men det är ändå på en filtrerad nivå eftersom det är legogubbar och inte riktiga människor. Gubbarna ramlar sönder när dom slåss och inget mer.

55653-forside

I spelet måste man lösa lite halvkluriga saker tillsammans och eftersom Batman och Robin har lite olika egenskaper så lär man sig att samarbeta och hjälpa varandra för att få fast t.ex. kattkvinnan som stulit en diamant. Riktigt mysigt har det varit att spela men grabben men det gäller att hålla koll på tiden så den inte drar iväg..

Vi har än så länge bara spelat ett gratis Demo (två hela banor räcker rätt länge men är nu avklarade) nerladdat från playstation store men jag är lite sugen på att beställa hela spelet från spelbutiken.se där den bara kostar 188:- inklusive frakt just nu.

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

0 Besökare har kommenterat :