-->

Lösning på Högljudda Skrikande Barn

Ljudnivån här hemma är helt olidlig ibland och vissa gånger håller man på att tappa fattningen helt. 

Vår nu 5 veckors har en stark pipa och skriker gärna när han har ätit lite för mycket och det gör han var fjärde timme, äter och skriker alltså. Sedan mellan måltiderna skriker han för att han tryckt ur sig nr1 eller nr2 och det gillar han inte så då skriker han som besatt tills man hunnit till skötbordet.

Sedan har vi de större grabbarna vaknar toktidigt av ovan gaphals. I helgen vaknade 2 och en halvan redan 5.30 och sov sedan knappt nåt mer. Hans 5 åriga storebror (som förresten är en kaxig arrogant tonåring) hetsar och retar igång sin trötta mellanbror och så har vi gap och skrik från tre håll. Dessa två har vi just nu stora problem med (säkert p.g.a. extratillskottet) eftersom de inte respekterar något jag eller deras mor säger.. Tror det heter trots va?

Hörselskydd mot vansinne

Hörselkåpor!

Kanske inte lösningen men ungefär som ett plåster – de hjälper till att läka den egentliga problemet. Jag hör inte mina tankar och blir skitstressad när alla gapar så “kåpor på” ger en lite andrum att lägga upp en strategi..

Men vi har tre friska, fina och smarta pojkar som även kan vara världens bästa så man ska inte vara neggo – det blir bara lite hög ljudnivå och kämpigt ibland men så är det bara just nu!

0 Besökare har kommenterat :