-->

Test: Liten AEG Skruvdragare

Vi köpte denna lilla AEG Skruvdragare (Modell AEG BS 12 C IQ 12V) när den såldes på kampanj och jag har nu använt den så pass mycket att jag kan summera den.

Test-Liten-AEG-Skruvdragare

AEG Skruvdragare - Väskans Innehåll

Den levereras i en tygväska som faktiskt funkar som förvaring (om man vill) eftersom gummibanden är enkla att snäppa fast prylarna med. 

I väskan hittar man en snabbladdare, själva skruvdragaren, två Li-On batterier och en ficklampa. Ficklampan har jag använt jättemycket eftersom den har en riktigt stark snål LED lampa och använder samma batteri som skruvdragaren.

Barnen har t.ex. haft den i #Lekstugan som nattlampa när de har övernattat där, lyser ett par timmar per laddning.

Skruvdragaren då?

AEG skruvdragaren är sjukt kompakt men riktigt gedigen och är grymt skön att jobba med när det gäller småjobb som att skruva ur lister eller montera IKEA möbler men orkar såklart inte blanda färg eller andra jobb som jag nyttjar den större Bosch-dragaren till.

Li-On batteriet (12V) räcker inte så länge men snabbladdaren är imponerande rask och laddar full på lite drygt en timme och har bra indikator med dioder.

Update: Batterierna fick jag utbytta på garanti då de slutade ladda efter ett år, något tillverkningsfel eftersom båda lade av.

Lampan på skruvdragaren lyser upp arbetsområdet som på de flesta andra skruvdragare idag och går inte att stänga av och det är lite dåligt då man inte alltid behöver lyset.

Liten-AEG-Skruvdragare-VS-Normal-Bosch

AEG Summering

Summeringen blir att den är helt klart ett bra köp så länge du inte tror att den klarar alla jobb en större maskin gör.

Läs gärna fler liknande inlägg under min arkivtagg #Verktyg.

0 Besökare har kommenterat :