-->

Bra Hemförsäkring = Bra skadehantering

Pratade precis med skadehandläggaren hos vårt hemförsäkringsbolag som avslutade hanteringen av den vardagsolycka som hände tidigare i våras med en Nintendo som en tidig morgon hemma hos oss hamnade mitt i en stor kisspöl i soffan.

Trygg-Hansa-HemPlus

Billig Premie Är Inte ALLT

Vi köpte en ny handenhet direkt från CDON.se och nu ersätter Trygg-Hansa oss för Soffan, Nintendo DSi enheten och spelet Pokemon som satt i eftersom vi hade tillägget HemPlus i vår hemförsäkring.

Snabb, Smidig skadehantering och en rejäl ersättning även denna gång och jag tycker Trygg-Hansa håller vad de lovar i deras reklam. Andra försäkringsbolag har också denna typ av drulletillägg men frågan är om alla är lite smidiga?

Jämför gärna vad din bilförsäkring skulle kosta eller din hemförsäkring. Ibland kan resetillägg till hemförsäkringen göra att man klarar sig helt utan dyra reseförsäkringar när man bokar sin solresa men detta bör man givetvis kolla upp före man reser så man inte hamnar i en jobbig sits för ett par hundralappar.

Skriv gärna en kommentar om du fick bättre årspremie på bil och hem?! Trygg-Hansa brukar ha riktigt bra premier på VAG bilarna så har du en sådan ska du absolut jämföra idag tycker jag!

Läs gärna mer om Nintendos under min arkivtagg #Gaming.

4 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Låter snarare som att du jobbar åt Trygg. vad jag vet så ersätter dom flesta bolagen genom "drulleförsäkringen" ungefär samma sak.
Sen bra priser på VAG bilar hmm VAG det slutade det heta för flera år sedan utan det heter VGS idag. Tänk på att Trygg förlorade avtalet med VGS det ligger idag på If. Sen är du ju inte så smart när du skriver bra priser tänk på villkoren istället. Det borde väll vara det viktigaste. eller????

FixarFarsan sa...

Hej Anonym!

Jag jobbar inte på Trygg-Hansa utan är helt enkelt noga med att jämföra försäkringar när jag byter bostad eller bil.

Tror de flesta läsare av detta inlägg förstår vad jag syftar till när jag skriver "VAG bilar"? Min Polo var dubbelt så dyr hos IF som hos Trygg-Hansa med samma villkor så var och en bör väl jämföra.

Och som du kanske ser så stirrar jag inte blint på priset, snabb smidig skadehantering är också något jag uppskattar mycket.

Anonym sa...

Jag vill få upplysning om en 4 hjuling Eloped drabbas av ett större fel och man måste byta ut kretskortsystemet som kostar runt 3000:- kr om hemförsäkringen täcker ett sådant fel? Vilken försäkring ska man ha som täcker detta.?

FixarFarsan sa...

Bra fråga, beror på hur "Elopeden" är försäkrad?

Är den inte specifikt försäkrad täcks den nog inom hemförsäkringen skulle jag tro.

Skulle kontakta ett försäkringsbolag och fråga?