-->

Fasadfärg på Lekstugan klar, Vita partier kvar

Trots pappaledighet och “alla ungar hemma” så försöker jag hinna ut då och då för att göra klart lekstugan innan man totalt tröttnar på målningen som är kvar.

Målning Legstuga Grå demi dekk

Såhär flammig var stugan imorse innan jag började med sista lagret med gråa Demi Dekk. På vissa ställen fick man gå tillbaka och måla ett tredje lager grått för att det skulle bli helt jämnt.

Sparmålning kanter

Skyddade den oljade altantrallen med lite maskeringstejp.

Att måla knuttimrad panel förresten är ett rent helsike, så mkt glipor och vinklar. Eftersom passformen var dålig på vissa brädor fick man dessutom sitta å dutta in färg i gliporna som en liten gnu.

Roller Fasadfärg Stege

Började även nu sent ikväll att måla det sista vita lagret på vindskivor och räcken. Behövde en liten stege för att nå målning av vindskivans kant i nocken.

Tryckta Vindskivor Lekstuga

Men mörkret föll och myggorna anföll i horder så jag hann inte helt klart utan rymde in och skrev detta istället. Hoppas den vita penseln hinner ut imorgon igen och slutmåla det sista på Lekstugans utsida. Sen är det bara insidan kvar… känns som ett evighetsprojekt detta med att måla :). Har lovat att sova i stugan en natt med mina boys när den är målad så det lär dom komma ihåg.

Återkommer med färdigbilder lite later then..

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Tell me about it! Jag tog fatktiskt en paus med vår lekstuga efter de första målaromgångarna för att det var såååå trist. Men nu är det klart och äntligen har min lilla madam på 2½ år, faktiskt börjat leka därinne också! När jag målade och det var som tråkigast tröstade jag mig med att jag aldrig behövde måla där igen! Kör på nu så är du snart klar!

FixarFarsan sa...

Tack för pep-talken! :)