-->

Lagerstedts Bil – Bilverkstad med bra Service!

Nu är vår Touran 8000 mila servad hos Lagerstedts Bil på Södermalm.

Lagerstedts Bil Söder Volkswagen Service

Jag åkte dit och hängde på låset 07.30 och efter lite diskussion kring om friskluftsfilter skulle bytas tog en mekaniker hand om bilen direkt (bestämt i förväg per mail) och jag satte mig med min laptop i väntrummet och väntade.

Det är ont om parkering utanför så därför har de en parkeringsvakt som hjälper till att köra in bilar så att ingen får p-böter vilket är riktigt avstressande så man slipper stå med nummerlapp i handen och hålla koll på bilen utanför på gatan..

När bilen var klar efter lite drygt 2 timmar hämtade de serviceboken som jag hade i väskan. Ville se om de stämplade den utan att jag bad om det (ja, senaste gångerna på andra ställen har man behövt säga till om en sådan självklarhet!!).

Jag frågade även om Gtiklubben’s medlemskort gav rabatt och de gav 10% som kortet brukar ge hos Volkswagen Stockholm/Din Bil.

Innan jag betalade gick de igenom brister på bilen och vad som gjorts så jag är en nöjd kund som kommer tillbaka med Polon lite senare i höst.

Även Tändspolarna kontrollerades men byttes inte då jag redan bytt dem till ny modell. De bad mig kontakta Volkswagen och be om pengar tillbaka eftersom de numera byts på förlängd garanti även på Touran.

Allt som allt kostade Longlife servicen på vår Volkswagen Touran 3555:- och då ingick byte av friskluftsfilter och bromsvätska som tillägg (10% avdraget).

0 Besökare har kommenterat :