Vi har oftast ett par burkar gulaschsoppa hemma i skåpet som är bra att ta fram när ingen annan middag hinns eller orkas med.
Med lite bröd eller vitlöksbröd till och en klick crème fraiche i mitten så är detta en riktigt god välsmakande måltid tycker jag, sen får alla “gourmé” läsare skruva på sig och muttra helfabrikat bäst de vill :)
Jag gillar båda men den österrikiska till höger på bilden smakar lite mer vuxet och har mer kött i sig, den andra lite mildare äter även våra barn ibland.
Vilken föredrar du eller är du kanske en sån gourmékock som kokar din egen och sitter och muttrar nu? ;)
Jag kallar mig definitivt gourmet, men jag har alltid några burkar av Felix gulaschsoppa hemma som reservalternativ! Exakt som du säger, med creme fraiche och vitlöksbröd, så blir det en riktigt mustig och höstig måltid. Gärna med ett glas mjölk till.
Kul att fler än jag njuter av Felix goda soppa-på-burk! Åt den faktiskt igår kväll i den lilla middagsluckan efter min provkörnig av Nya Tiguan och före barnen skulle köras till utejumpan klockan 17.30.
Perfekt snabbmat av det lite nyttigare slaget!