Ungersk eller Österrikisk Gulaschsoppa bäst?

Vi har oftast ett par burkar gulaschsoppa hemma i skåpet som är bra att ta fram när ingen annan middag hinns eller orkas med.

Ungersk eller Österrikisk Gulasch Gulaschsoppa

Med lite bröd eller vitlöksbröd till och en klick crème fraiche i mitten så är detta en riktigt god välsmakande måltid tycker jag, sen får alla “gourmé” läsare skruva på sig och muttra helfabrikat bäst de vill :)

Jag gillar båda men den österrikiska till höger på bilden smakar lite mer vuxet och har mer kött i sig, den andra lite mildare äter även våra barn ibland.

Vilken föredrar du eller är du kanske en sån gourmékock som kokar din egen och sitter och muttrar nu? ;)

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

2 Besökare har kommenterat :
Danni sa...

Jag kallar mig definitivt gourmet, men jag har alltid några burkar av Felix gulaschsoppa hemma som reservalternativ! Exakt som du säger, med creme fraiche och vitlöksbröd, så blir det en riktigt mustig och höstig måltid. Gärna med ett glas mjölk till.

FixarFarsan sa...

Kul att fler än jag njuter av Felix goda soppa-på-burk! Åt den faktiskt igår kväll i den lilla middagsluckan efter min provkörnig av Nya Tiguan och före barnen skulle köras till utejumpan klockan 17.30.

Perfekt snabbmat av det lite nyttigare slaget!