-->

Vi byter ut IKEA Barnstol Gulliver mot Antilop

Vår gamla barnstol från IKEA heter Gulliver och passade in bra i vårt gamla ek-kök i lägenheten. Tyvärr är den inte lika praktisk som den ser ut. Förutom att man lätt sparkar in tårna i dess vida ben så är den jobbig att hålla ren med alla sina små vinklar och skrymslen. Den är inte heller så bra i början då barnet precis börjat sitta själv (vid 6-7 månader) eftersom deras bakhuvuden/nacken lätt slår i träbågen.

IKEA Gulliver Barnstol Köksstol BarnIKEA Antilop Barnstol Köksstol Barn

Till bågen sydde min svärmor en liten skinnklädd formad kudde men att hålla stolen ren var fortfarande en “rent” helsike.

Barnstol Antilop med bord

Så nu ligger den på vinden isärskruvad och istället står den enklare modellen Antilop i köket som man brukar hitta på i stort sett alla restauranger som barnstol. Den är riktigt bra nu i början men när barnen växer så blir den snabbare för liten/trång och de kan inte heller klättra upp i den själva så därför säljer vi inte bort den andra riktigt än. Lätt att hålla ren är Antilopen också och extrabordet till den är kanon!

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Vi har/har haft Antilop till båda våra knoddar och den är såå bra! När de är riktigt små då är bordet ovärderligt. Där kan de sitta och vara med i köket och leka medan man lagar mat. Sen när kladd och kletmatsperioden kommer så är det supersmidig att torka av. Dessutom är den riktigt praktisk att ta med när man ska bort. Välinvesterade 150 spänn!

FixarFarsan sa...

Håller med, Antilop måste vara bland IKEA's top10 prylar de säljer när det gäller valuta för pengarna!