-->

Storsortering och rensning av papper hemma

Som storfamilj får man väldans massa papper varje år. Det är t.ex. försäkringspapper, skolfoton, lagfoton, kvitton, fakturor, räkningar, barnteckningar (som absolut måste sparas) och en massa annat som vi bara lägger in i skåpet för “framtida” rensning..

Sortering genomgång rensning av papper

Idag tog jag ett par timmar av pappaledigheten medan vilden vilade upp sig och rensade ur bland pärmar, lådor och samlade ihop alla foton. Mycket skit man sparar på år efter år, jag konstaterar det varje gång jag rensar :D

Hittade under rensningen ett litet album från när jag var liten som även innehöll bilder på mina mopeder, cyklar (min första cykel), tidiga bilar och liknande så det tänkte jag plåga er läsare med om ni kommer tillbaka hit den närmaste tiden..

Häng med FixarFarsan på en tidsresa till 70, 80 och 90-talet..

0 Besökare har kommenterat :