-->

Smoby Vroom Planet, första Parkeringsgaraget

Tomten gav vår minsta son ett parkeringsgarage av märket Smoby (serien “Vroom Planet”) och nu har vi hunnit testköra det riktigt ordentligt ihop :)

Smoby Parkeringsgarage (1)

Till garaget följer det bara med en enda bil och fler bilar säljs som tillbehör (3-pack arbetsfordon eller ett större mixat 8-pack) men har du andra småbilar fungerar de ju nästan lika bra förutom att de kanske inte stämmer in med måtten på hissen.

Smoby Parkeringsgarage ploppa saker i långsam hiss

Det vår son tycker är roligast är nog att “ploppa” saker i hissen så att de kommer ut längst ner men så är han nog aningen för liten för att uppskatta alla garagets detaljer som tvätt eller bom med olika ljudeffekter.

Hissen förövrigt är väldigt lågt växlad och man får veva som en galning för att få upp/ner den och det fixar inte ungarna. Andra garage vi haft (länk till andra garageprodukter) har fungerat bättre när det gäller just denna funktion.

Plasten i denna Smoby är däremot rejäl och det känns som den håller för hård behandling men jag kan inte bestämma om den är värd sitt pris på runt 500:- ändå. Skriv gärna en kommentar om du själv har erfarenheter kring detta garage?

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Köpte detta till vår 1,5 åring och han leker mest med bommen med ljudeffekter än så länge. Tycker det är fint och riktigt rejält i plasten, men hissen kunde vara bättre. Sen var vi tvungna att limma ihop delarna för de gled isär när sonen började bära omkring på garaget, men alla barn gör nog inte så :)
La inga 500 utan kanske 250 på rea, sen köpte vi till 8-packet med bilar. Även det på rea och allt köpt på maxi. För oss blev det alltså väldigt prisvärt :)

FixarFarsan sa...

Vad roligt med en kommentar på ett så gammalt inlägg :)) Bommen hos oss brukar ibland hamna med knapparna mot golvet och låta.. Limma de vita pinnarna va seriöst och bra - vårt garage är inte längre komplett..