-->

Influensan avslutas med bihåleinflammation

Har varit riktigt krasslig den senaste tiden och jag blev bara sämre och sämre i helgen. Sambon som inte heller är helt återställd än har kört hela racet hemma med ungar och markservice, well done!

Maxdosen Ipren och Alvedon bet knappt längre på Febern i helgen så i Måndags var jag och visade upp mig hos husläkaren. CRP eller sänkan var nästan 200 och husläkaren tyckte att smärtorna i käken, ansiktet och örat lät som en bakteriell bihåleinflammation så det blev remiss till Karolinska.

Öron-Näsa-Hals-Karolinska-Solna

Frossat Loss På Akuten

Efter 2,5-3 timmars väntan med värk och frossa på akuten kom jag in öron-näsa-hals akuten där dom körde upp en halvmeter lång slang i nästan och spolade rent bihålorna. Sen hem igen med ett recept på dubbel dos kåvepenin och lite kortisonspray!

Nu ett par dagar senare börjar bacillerna sakta lämna min kropp för denna gång och jag orkar göra lite annat än å bara skaka tänder.

Men man ska inte klaga egentligen, visst det är skitjobbigt för alla i familjen att få dessa dagissjukor efter varandra men de finns de som har obotliga livsförkortande åkommor så man ska vara tacksam så länge man "bara" har influensan.

0 Besökare har kommenterat :