Tvillingvagn Släde Cykelvagn – Allt i ett paket!

Detta är det mest kompletta barnvagnskitet jag sett och har väldans många olika kombinationer, se själva..

BarnVagn Nordic Cab

Kanske inte den mest optimala vagnen att lyfta i och ur en baklucka varje dag men ni som har behov att frakta era två småttingar till fots, på löprundan, bakom en cykel eller ett par skidor, then this is da shit! :D

Man kan även köpa vagnen utan alla extra tillbehör, läs mer här.

BarnVagn Snövagn med medar

Så coolt att det följer med ett par skidor/medar till vagnen :) Kan komma till nytta om vi får samma snömängder nu i år som det kom för två vintrar sedan (läs mer).

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

4 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Vi har en sådan här vagn till våra tvillingar på snart tre år. Den har fungerat bra men är såklart något otymplig som barnvagn men jag som drar den på cykel mycket uppskattar just den möjligheten.

Nu i vintras testade vi även skidorna och det var väldigt uppskattat men då krävs det att man inte ska in och handla eller dyl under promenaden..

/Eva

FixarFarsan sa...

Hej Eva, kul att kommenterar och berättar om vagnen! Verkar vara en rätt mångsidig sak den där om man köper hela kittet..

margareta sa...

Var köper jag denna vagn

Margareta

FixarFarsan sa...

Margareta, den fanns tidigare på den site jag länkar nedre bilden till men just denna modellen verkar inte finnas kvar i deras sortiment tyvärr..