-->

Har VOBBAT idag med två feberfriska barn

Jag sa till någon i förra veckan att i höst hade vi minsann klarat oss bra från sjukdomar men det borde man inte sagt..

VOBbat och gjort häftiga upptäckter på promenaden

Grabben på 4 år fick skyhög feber och var ur gängorna i Lördags men piggnade till på Söndag eftermiddag. Stannade ändå hemma med honom idag och hade även minigrisen på 20 månader hemma eftersom dom går på samma avdelning på förskolan.

Vi har tränat på "finns i sjön", kollat på TV, Ritat, spelat på datorn och varit ute på upptäcktsfärder. Den välta skylten ovan var en sån spännande "upptäckt" som dom spekulerade om vad det kunde varit som kört ner den.. Kan det ha varit Transformers eller kanske nåt Monster, ja det var mest han på 4 år som spekulerade, den mindre lyssnade nyfiket på och sög intensivt på sin napp (his precious!).

Två lite överaktiva friska barn hemma var rena semestern faktiskt, hann vara med på flera jobbmöten under dagen och vända ett gäng mail så det blev inte många timmar komp idag inte om man lägger till kvällsjobbet nu.. VOBBA är bra när det inte är värre sjukor än så här.

Rätt lugn dag överhuvudtaget med killarna idag, hämtade skolgrabben vid fyra och vi tog en liten extrarunda med Focusen och testade lite lane assist och skyltavläsning som barnen tycker är så fascinerande.

Har förresten nästan skrivit klart testinlägget kring den bilen nu (länk).

Lyckades även med en bedrift ikväll innan sambon ramlade in, spelade ett helt "parti" finns i sjön med alla barnen runt köksbordet. Vad är det med det då kanske du tänker... men testa det med en obstinat 6 åring, en trotsig retsticka på 4 år och så han på 20månader nåt som helst krälar upp på bordet och vispar ner allt han kommer åt bara för att reta sina bröder..

0 Besökare har kommenterat :