-->

Nexus 7 Tablet eller en iPad4 - Bra på olika saker

Nu när det ligger två plattor på vardagsrumsbordet så har jag märkt att man tar den stora om man ska kolla upp nåt på nätet..

Jämför-Nexus-7-mot-iPad4

Tror storleken är den främsta anledningen, skärmens storlek alltså och även det att Apple plattan är igång direkt när man vikt undan skyddet. Nexus 7:an måste få sig en power-knapps-tryckare innan den vaknar till liv.

iPad4-skärm-Nexus-7-Upplösning

Den mindre lättare Nexusplattan känns dock mycket smidigare att ha med sig som filmspelare, surf eller spelplatta till ungarna eller en själv. Den känns även mindre ömtålig med sitt gummi-skal (mer om Nexus 7).

Annars är detta två ruggigt fina plattor, båda är snabba och har skarpa bra skärmar, lång batteritid och har bra touch-känsla.

Tänkte även ge dom båda plattorna en chans att visa om de duger till att blogga ifrån. Men alla bloggappar jag hittills kollat är så ruskigt dåliga om man jämför med den Live Writer jag idag använder så ribban kanske är för högt satt? Men jag hoppas den mindre Google plattan visar sig fungera eftersom jag kör på Google's bloggplattform..

0 Besökare har kommenterat :