-->

Resan Stockholm-Järvsö avklarad med Fyra Barn

Igår var en lång bra dag trots att vi tappade en timme. Hon i familjen stack iväg direkt på morgonen och skaffade all mat medan jag filade klart hemma.

Storhandla-Mat-Skidresa-1vecka

En veckas mat för fyra hungriga killar och deras gamla päron tar sin lilla plats och barnvagn, det var bara att glömma!

Även om jag är med på ett litet hörn och försöker hjälpa till så är jag totalt i lä när det gäller att skriva packlistor, planera mat, komma ihåg alla småsaker som kryddor, tvålar, krämer, alvedon, handdukar o.s.v o.s.v.

Varje gång vi gör denna typ av resa med alla ungar så tänker jag samma sak, hur j*¤% galet mycket små saker det är att hålla reda på och komma ihåg.

Bilresa-Stockholm-Järvsö-tar-3timmar

Resan upp gick supersmidigt trots bonusbarn och totalt fullpackad bil.

Det tar inte mer än 3 timmar att köra Stockholm - Järvsö och vi körde den sträckan non-stop, inte mkt "när är vi framme" alls.

Alhambra-Test-Extrasäten-Vuxen

Ska såklart återkomma till testbilen Seat Alhambra TDI 170 mer i detalj men under resan upp testade jag att sitta längst bak.

Dessa större minibussar har riktiga säten (inga inklämda nödsäten) i tredje raden och såpass gott om plats för både ben och huvud så tre timmar är absolut inga problem för en vuxen - Om man inte mår dåligt av lite gung och studsande för det är mer sånt längst bak i bussen..

0 Besökare har kommenterat :