-->

Recension Skylanders Giants för PS3

Nytt på Gaming-fronten hemma hos oss är Skylanders Giants för PS3!

Tree-Rex-Närbild

Spelet är från 7 år och är semi-virtuellt, du behöver fysiska gubbar på en liten platå för att de ska aktiveras i spelet. Rätt unikt och ett bra sätt att sälja gubbar som kostar från 100:-/st (se längre ner).

Skylanders-Giants-Recension-PS3

Skylanders Giants har skön grafik och gubbarna har bra rörelser men det bästa är att alla pratar Svenska och att det är textat så dom kanske lär sig nåt på köpet.

Vi har hittills kört mest multiplayer-läge där man kan vara två som hjälps åt och eftersom det inte alltid är bäst att vara störst så får båda känna sig viktiga.

Skylanders-Gubbar

Olika gubbar har olika färdigheter och allt eftersom kan du köpa till färdigheter, hattar och en massa annat som gör att ungarna och du själv lätt fastnar.

Figurerna lyser snyggt i mörker och platån skiftar färg så det känns rätt påkostat.

Tree-Rex-Skylanders

Ser man på våldet så är det 50% krossar-fight och lika mycket klura och lösa praktiska problem i banorna.

Det hörs rätt mycket "döda dom... kom igen DÖÖDA!" från spelrummet men andra i skolan får spela spel från 18år vilket är helt galet så allt är relativt.

Dom-måste-Vila-Skylanders-Gubbar

När en figur dör inne i spelet måste figuren "vila" från platån och samma figur kan inte komma tillbaka förrän i nästa kapitel så.. antingen måste du vara grymt bra med återstående gubbar eller helt enkelt ha en hel arme nya figurer att skicka in.

Bästa-Stället-Att-Beställa-Skylanders-Starter-Pack-PS3

Grundpaketet är inte så farligt dyrt tycker jag, ovan bild är länkad till nätets bästa pris just nu (fraktfritt hem på ett par dagar dessutom).

Alla extragubbar är väl det som gör att spelet drar i väg i pris men jämför man med allt annat som ungarna ska samla på idag så är detta ändå rätt mycket valuta för pengarna tycker jag..

Har faktiskt blivit erbjuden att tävla ut nya Skylanders-gubbar till er läsare så se till att följa bloggen för mer info, en sådan tävling kan nämligen dyka upp närsomhelst ;)

0 Besökare har kommenterat :